Pilates – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten! Let op; van donderdag 26 januari tot en met maandag 5 februari wordt onze eerste verdieping gerenoveerd. Tenzij anders vermeld door uw therapeut gaan alle afspraken gewoon door, wellicht in iets andere vorm dan u van ons gewend bent. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast die dit veroorzaakt, en wij kijken er naar uit om u in onze nieuwe oefenzaal te mogen ontvangen!

Pilates

Wat is Pilates?
Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het verbeteren van de kracht, flexibiliteit, balans en het bewustzijn van het lichaam. Alle kernspieren die je in het dagelijkst leven gebruikt worden getraind. Daarnaast is de ademhaling erg belangrijk tijdens de oefeningen. Het vereist dus veel betrokkenheid van lichaam en geest.

Pilates werd ontwikkeld door Joseph H. Pilates en is al meer dan 100 jaar een gebalanceerde bewegingsvorm. Door de laagdrempelige vorm van bewegen kan deze aangepast worden aan deelnemers van alle leeftijden. Wanneer je regelmatig deelneemt aan de Pilates-lessen zal je houding verbeteren, maar je zult er ook voordelen van ervaren tijdens het uitvoeren van je werk of sport.

Voor wie is Pilates geschikt?
Pilates is er voor iedereen die in groepsverband aan een sterker lichaam wil werken. De lessen zijn toegankelijk en kunnen worden aangepast aan jouw eigen niveau. Door de kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht. Jong en oud, vrouwen en mannen, top- en recreatiesporters, iedereen is welkom!

Praktische informatie

Deelname aan onze Pilates-lessen kan eenmaal per week 60 minuten en geschiedt via een maand- of kwartaalabonnement. Een maandabonnement zal €42,50 zijn, waar u voor een kwartaalabonnement €125,00 betaalt.

Onze Pilates-lessen zullen medio maart 2024 van start gaan onder begeleiding van onze collega Veerle van Noord. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie en lesroosters!