Personal training – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten!

Personal training

Welkom bij Personal training bij FysiCo Nadorst!

De term personal training zegt het al; persoonlijk één op één trainen. Ben je een ervaren sporter die zijn training naar een nieuw niveau wil tillen, of wil je juist beginnen met sporten? Wil je graag afvallen, of nog beter in je vel komen te zitten, zowel op fysiek als mentaal vlak? Dan kan personal training zeker iets voor jou zijn! De personal trainer gaat samen met jou aan de slag met een persoonlijk en afwisselend schema, zowel binnen als buiten. Zo helpt de trainer jou om meer uit jezelf en je training te halen.

Alle trainingen zijn vrij in te plannen in overleg met de trainer, waardoor ze altijd in jouw programma zullen passen. Wil je naar een specifiek doel toewerken? Dan kan een programma van een aantal trainingen op maat gemaakt worden.

Personal training onder begeleiding van een fysiotherapeut kan al voor €80,00 per uur. In één keer 10 lessen afspreken? Dan betaalt je slechts €750,00!