Over onze praktijk – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten! Let op; van donderdag 26 januari tot en met maandag 5 februari wordt onze eerste verdieping gerenoveerd. Tenzij anders vermeld door uw therapeut gaan alle afspraken gewoon door, wellicht in iets andere vorm dan u van ons gewend bent. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast die dit veroorzaakt, en wij kijken er naar uit om u in onze nieuwe oefenzaal te mogen ontvangen!

Over onze praktijk

FysiCo nadorst is sinds 1 januari 2008 gevestigd aan de Dillenburglaan 2, op de hoek van de Nassaulaan. De praktijk is ontstaan door het samenvoegen van de voormalige praktijken aan het Jan van Hoofkwartier (FysiCo Klarenbeek) en de Veersesingel (FysiCo Veersesingel).

Het moderne, speciaal ontworpen pand is ruim, licht en vriendelijk en biedt de mogelijkheid om naast de individuele therapie ook groepsbehandelingen voor specifieke doelgroepen aan te bieden in een grote oefenzaal van 65m2. Naast de reguliere fysiotherapie biedt FysiCo nadorst manuele therapie, oedeemtherapie, geriatriefysiotherapie, bekkentherapie, sportfysiotherapie en dry needling aan.

Een extern bureau onderzoekt voortdurend de tevredenheid over onze praktijk en de behandelingen d.m.v. regelmatige enquêtes. Wanneer u ons uw e-mailadres geeft ontvangt u een uitnodiging om uw mening over de praktijk kenbaar te maken. Zo helpt u ons onze zorgverlening verder te verbeteren.