Patiëntervaringen – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten! Let op; van donderdag 26 januari tot en met maandag 5 februari wordt onze eerste verdieping gerenoveerd. Tenzij anders vermeld door uw therapeut gaan alle afspraken gewoon door, wellicht in iets andere vorm dan u van ons gewend bent. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast die dit veroorzaakt, en wij kijken er naar uit om u in onze nieuwe oefenzaal te mogen ontvangen!

Patiëntervaringen

Enkele ervaringen van (oud)patiënten in onze praktijk

 

Ron (75 jaar): “Ik had na een valpartij een schouderblessure opgelopen. Met deze klacht kwam ik voor behandeling bij Michiel Poppe terecht. Als eerste voerde Michiel een gedegen onderzoek uit. Zijn bevindingen werden op een zeer begrijpelijke wijze aan mij uitgelegd. Hierbij gebruikte hij ter verduidelijking schaalmodellen van een schouder en o.a. vakliteratuur. Hierna volgde een aantal stappen, zoals massages en oefeningen. De oefeningen werden digitaal naar mij verzonden. Dat was een hele fijne en praktische aanpak. In het verloop van de behandeling volgde regelmatig een zinvolle evaluatie, waarbij Michiel heel goed luisterde en communiceerde. Ik ben na deze prima begeleiding volledig herstel van mijn blessure en wil op deze wijze mijn dank overbrengen aan Michiel.

 

 

 

Tine (67 jaar): “Na mijn diagnose MS ben ik, mede door mijn sportachtergrond, jarenlang intensief gaan sporten; 3 maal per week naar de sportschool, fietsen, zwemmen, kortom verzet tegen mijn beperkingen.  Na een aantal jaren was ik uitgeput en kwam in een depressie. Vanaf mijn eerste contact met Laura Nijnatten begon ik in te zien dat mijn verzet me enkel heel veel energie kostte. Zij ging van mijn beperkingen uit en leerde mij vooral hoe ik daarmee in de praktijk het beste kon omgaan, met rust en geduld. In de oefengroep was het even wennen; een heel andere benadering dan op de sportschool, meer gericht op balans en in mijn geval dubbeltaken (tijdens de oefening ook nog tellen). Door dit in een groepje te doen voelde ik mij al snel geaccepteerd met mijn beperkingen en daardoor ben ik mezelf ook meer gaan accepteren zoals het nu eenmaal is. Dat bleek een heel positieve invloed te hebben en na een paar maanden werd mijn stemming ook beter. Laura is kundig op het gebied van MS en begeleid ons in de groep ook persoonlijk, gericht op ieders unieke beperkingen. Nu kijk ik er iedere week naar uit om weer samen met mijn mede MS-ers te gaan oefenen en vooral met humor onze beperkingen te relativeren. Na vele jaren ben ik nu eindelijk op mijn plaats.”