Patiëntervaringen

Fébe (12 jaar): “Ik vond het altijd leuk en gezellig om naar Michiel te gaan. Hij maakte mij en ook mijn moeder vaak aan het lachen. Hij kon ook streng zijn en dan moest ik me

concentreren op de oefeningen. Ik moest veel evenwichtsoefeningen doen. In het begin vond ik die erg lastig, maar ze gingen steeds beter. Michiel legde veel uit over de oefeningen en over mijn evenwichtsorgaan. Ik heb er zelfs mijn spreekbeurt over gedaan op school!
Ik val nu veel minder en ik heb ook bijna geen duizeligheid meer. Ik vind het jammer dat ik niet meer hoef te komen, maar wel fijn dat het nu goed gaat met mijn hoofd.“

__________________________________________________________________________

Heléne (51 jaar): “Ik kom nu al bijna een jaar bij Fysico Nadorst en ik ben zeer positief over de therapie die ik krijg! Allereerst wil ik Maartje noemen, de altijd vriendelijke receptioniste. Ze staat iedereen netjes te woord. Ik word altijd behandeld door Jeroen, die ik af en toe ‘slavendrijver’ noem… geintje! Ik kom voor de therapie, maar naast de serieuze zaken is er ook tijd voor een grapje. Soms is het confronterend dat ik vanzelfsprekende dingen niet meer kan, maar Jeroen weet me dan weer te motiveren om door te gaan. Af en toe ben ik dan weer supertrots op mezelf, ik heb dan toch maar weer 8 kilometer gefietst en ‘los’ op de gang gelopen! Het kost wat zweetdruppels en spierpijn, maar je weet waar je het voor doet.
Je wordt hier gezien als persoon en niet als een nummer. Bij FysiCo nadorst ben je zeker in goede handen! En Jeroen… BEDANKT!”