COVID-19 – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten! Let op; van donderdag 26 januari tot en met maandag 5 februari wordt onze eerste verdieping gerenoveerd. Tenzij anders vermeld door uw therapeut gaan alle afspraken gewoon door, wellicht in iets andere vorm dan u van ons gewend bent. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast die dit veroorzaakt, en wij kijken er naar uit om u in onze nieuwe oefenzaal te mogen ontvangen!

COVID-19

FysiCoroNadorst

Op deze pagina lichten wij onze praktijkvoering toe. Heeft u hulp nodig bij de revalidatie na COVID? Klik dan hier.

Op dit moment worden vanuit de overheid nauwelijks maatregelen rondom het Coronavirus gehanteerd; dat betekent voor ons dat behandelingen gewoon plaatsvinden in de praktijk en bij patiënten thuis, maar kunnen ook op afstand uitgevoerd worden via een video- of telefonisch consult.
Desondanks leven wij binnen onze praktijk een aantal maatregelen en afspraken na die ervoor zorgen dat wij u veilig kunnen blijven behandelen. Doet u dat ook?

 • Mondkapjes
  Op dit moment dragen wij in onze praktijk geen mondkapjes. Het staat u uiteraard vrij om dat wel te doen, mocht u dat zelf graag willen. Mocht u er prijs op stellen dat uw therapeut tijdens de behandeling ook een mondkapje draagt, geeft u dat dan vooral aan.
 • Groepslessen
  Onze oefen- en gymgroepen gaan, met extra hygiëne- en voorzorgsmaatregelen, gewoon door.
 • Afbellen bij klachten
  Als u klachten heeft die zouden kunnen duiden op het corona-virus, dan willen we u met klem verzoeken uw afspraak bij ons te annuleren, óók als deze klachten langer bestaand zijn en een andere oorzaak hebben, bijvoorbeeld bronchitis of hooikoorts. Wanneer u heftig hoest of niest kan dit voor onrust zorgen bij patiënten of medewerkers die niet weten dat dit een andere oorzaak heeft.
  Bent u negatief getest, maar heeft u bijvoorbeeld wel zware verkoudheidsklachten? Dan zouden wij het op prijs stellen als u uw afspraak zou willen uitstellen, mits de klachten waarvoor u bij ons komt dat toelaten. Twijfelt u? Bel ons vóór uw afspraak op zodat we uw situatie kunnen bespreken. Voor onze medewerkers geldt uiteraard ook dat zij zich bij klachten laten testen. Wij hopen op uw begrip wanneer uw afspraak gewijzigd wordt als gevolg van klachten bij collega’s.
  Bovenstaande heeft betrekking op de volgende symptomen:
  – niezen
  – hoesten
  – loopneus
  – koorts
  – keelpijn
  – benauwdheid
 • Hygiëne
  Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en wanneer u de praktijk verlaat, hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar in de wachtkamer en bij de uitgang. Onze praktijk wordt regelmatig en grondig schoongemaakt. Hoest en nies in uw ellenboog.
 • Looproute
  Volg de looproute; u komt binnen via de voordeur en de wachtkamer, en u verlaat de praktijk door de achterdeur. U komt via de zijkant van het gebouw weer uit bij de parkeerplaats.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot ons beleid, laat het ons dan weten! Wij zijn elke dag van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0118-629996, of stuur een e-mail naar info@fysiconadorst.nl.