COVID-19

FysiCoroNadorst

Behandelingen vinden ondanks de huidige maatregelen gewoon plaats in de praktijk en bij patiënten thuis, maar kunnen ook op afstand uitgevoerd worden via een video- of telefonisch consult.
Voor zolang als het corona-virus een rol blijft spelen in ons dagelijks leven, leven wij binnen onze praktijk een aantal maatregelen en afspraken na die ervoor zorgen dat wij u veilig kunnen blijven behandelen. Doet u dat ook?

 • Mondkapjes
  Op dit moment dragen wij in onze praktijk geen mondkapjes. Het staat u uiteraard vrij om dat wel te doen, mocht u dat zelf graag willen. Mocht u er prijs op stellen dat uw therapeut tijdens de behandeling ook een mondkapje draagt, geeft u dat dan vooral aan.
 • Groepslessen
  Onze oefen- en gymgroepen gaan, met extra hygiëne- en voorzorgsmaatregelen, gewoon door.
 • Afbellen bij klachten
  Als u klachten heeft die zouden kunnen duiden op het corona-virus, dan willen we u met klem verzoeken uw afspraak bij ons te annuleren, óók als deze klachten langer bestaand zijn en een andere oorzaak hebben, bijvoorbeeld bronchitis of hooikoorts. Wanneer u heftig hoest of niest kan dit voor onrust zorgen bij patiënten of medewerkers die niet weten dat dit een andere oorzaak heeft. Twijfelt u? Bel ons vóór uw afspraak op zodat we uw situatie kunnen bespreken. Voor onze medewerkers geldt uiteraard ook dat zij bij ziekteverschijnselen niet naar de praktijk komen. Wij hopen op uw begrip wanneer uw afspraak daarom gewijzigd wordt.
  Dit heeft betrekking op de volgende symptomen:
  – niezen
  – hoesten
  – loopneus
  – koorts
  – keelpijn
  – benauwdheid
 • Hygiëne
  Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en wanneer u de praktijk verlaat, hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar in de wachtkamer en bij de uitgang. Onze praktijk wordt regelmatig en grondig schoongemaakt. Hoest en nies in uw ellenboog.
 • Looproute
  Volg de looproute; u komt binnen via de voordeur en de wachtkamer, en u verlaat de praktijk door de achterdeur. U komt via de zijkant van het gebouw weer uit bij de parkeerplaats.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot ons beleid, laat het ons dan weten! Wij zijn elke dag van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0118-629996, of stuur een e-mail naar info@fysiconadorst.nl.