Fysiotherapie bij hand- en polsklachten

Hand- en polsklachten

Het aantal mensen met blessures van de hand is zeer groot. De functie van de hand wordt bepaald door soepelheid, gevoel, kracht en coördinatie. De hand is daarmee een ingewikkeld instrument. Een slecht functionerende hand leidt vaak tot gehele of gedeeltelijke invaliditeit. Een betrekkelijk kleine functiebeperking kan bepaalde handelingen al bijna onmogelijk maken, wat ingrijpende gevolgen heeft voor iemands leven.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor professionele behandeling van een groot aantal hand- en polsklachten, denk bijvoorbeeld aan de revalidatie na een operatie, artrose, fracturen of neurologische aandoeningen. FysiCo nadorst is daarnaast gespecialiseerd in de behandeling van het carpaal tunnelsyndroom. Aangezien deze behandelingen onder de reguliere fysiotherapie vallen, heeft u de behandeling en eventuele vergoeding geen verwijzing nodig van een arts voor de behandeling in onze praktijk.

De behandeling van aandoeningen van de hand vraagt om speciale kennis en vaardigheden. Klaas Reinders heeft zich middels speciale aanvullende cursussen toegelegd op de fysiotherapeutische behandeling van functieproblemen in de hand.

Meer informatie over fysiotherapie bij klachten aan de hand vindt u op de website van het Hand- en Polscentrum.