BuitenFit – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten!

BuitenFit

Welkom bij BuitenFit!

Sinds dit voorjaar bieden wij onze nieuwe sportprogramma’s in de buitenlucht aan; BuitenFit! Het is duidelijk wat bij deze training de bedoeling is; samen buiten sporten. Ben je niet graag in de sportschool, maar wil je wel graag fit blijven of aan je conditie werken? Dan is ons aanbod aan BuitenFit programma’s echt wat voor jou! Omdat BuitenFit drie niveaus kent zit er voor iedereen een passend programma bij. Welke past bij jou?

BuitenFit +
BuitenFit + is een intensieve full body training in de buitenlucht. We bieden afwisselende bootcamptrainingen waarbij je jouw grenzen gaat verleggen op het gebied van kracht en conditietraining.

BuitenFit Active
BuitenFit Active is een sportieve en toegankelijke groepsles voor iedereen die minimaal een half uur goed kan wandelen. Deze groepsles van een uur combineert wandelen met krachtoefeningen zodat je algemene fitheid snel zal verbeteren.

BuitenFit Low
Wilt je graag wandelen met anderen, maar is een uur te lang? Dan is BuitenFit Low zeker iets voor jou! Bij BuitenFit Low combineren we wandelen met krachtoefeningen. Deze les is altijd onder begeleiding van een trainer en toegankelijk voor iedereen die minimaal een kwartier kan wandelen.

Voordelen van BuitenFit
– trainen in de buitenlucht geeft een ontspannend effect
– sporten in groepsverband is gezelliger
– je groepsgenoten zijn een steuntje in de rug
– aanbod voor alle sportniveaus
– diversiteit in trainingen
– goed voor conditie en kracht

Lesrooster

  • Maandag 13:00 – 14:00 > BuitenFit Active
  • Donderdag 11:00 – 11:30 > BuitenFit Low
  • Donderdag 11:30 – 12:30 > BuitenFit Active

Tarieven

Frequentie Per maand Per kwartaal
BuitenFit Active 1x per week €35,00 €100,00
BuitenFit + 1x per week €35,00 €100,00
BuitenFit Low 1x per week €17,50 €50,00
2x per week €35,00 €100,00

De kosten voor deze trainingen kunnen door ons niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.