BuitenFit – FysiCo Nadorst – Middelburg
Dillenburglaan 2 4332 XX Middelburg Tel:0118-629996

Welkom bij FysiCo Nadorst!

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en over de verschillende therapievormen die wij toepassen. Wilt u met één van ons een afspraak maken? Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor behandeling in onze praktijk. Uiteraard kunt u hiervoor ook naar de praktijk bellen, of een e-mail sturen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten! Let op; van donderdag 26 januari tot en met maandag 5 februari wordt onze eerste verdieping gerenoveerd. Tenzij anders vermeld door uw therapeut gaan alle afspraken gewoon door, wellicht in iets andere vorm dan u van ons gewend bent. Bij voorbaat onze excuses voor de eventuele overlast die dit veroorzaakt, en wij kijken er naar uit om u in onze nieuwe oefenzaal te mogen ontvangen!

BuitenFit

Welkom bij BuitenFit!

Vanaf medio maart 2024 bieden wij onze nieuwe sportprogramma’s in de buitenlucht aan; BuitenFit! Het is duidelijk wat bij deze training de bedoeling is; samen buiten sporten. Ben je niet graag in de sportschool, maar wil je wel graag fit blijven of aan je conditie werken? Dan is ons aanbod aan BuitenFit programma’s echt wat voor jou! Omdat BuitenFit drie niveaus kent zit er voor iedereen een passend programma bij. Welke past bij jou?

BuitenFit +
BuitenFit + is een intensieve full body training in de buitenlucht. We bieden afwisselende bootcamptrainingen waarbij je  jouw grenzen gaat verleggen op het gebied van kracht en conditietraining.

BuitenFit Active
BuitenFit Active is een sportieve en toegankelijke groepsles voor iedereen die minimaal een half uur goed kan wandelen. Deze groepsles van een uur combineert wandelen met krachtoefeningen zodat je algemene fitheid snel zal verbeteren.

BuitenFit Low
Wilt je graag wandelen met anderen, maar is een uur te lang? Dan is BuitenFit Low zeker iets voor jou! Bij BuitenFit Low combineren we wandelen met krachtoefeningen. Deze les is altijd onder begeleiding van een trainer en toegankelijk voor iedereen die minimaal een kwartier kan wandelen.

Voordelen van BuitenFit
– trainen in de buitenlucht geeft een ontspannend effect
– sporten in groepsverband is gezelliger
– je groepsgenoten zijn een steuntje in de rug
– aanbod voor alle sportniveaus
– diversiteit in trainingen
– goed voor conditie en kracht

Tarieven

Frequentie Per maand Per kwartaal
BuitenFit Active 1x per week €35,00 €100,00
BuitenFit + 1x per week €35,00 €100,00
BuitenFit Low 1x per week €17,50 €50,00
2x per week €35,00 €100,00

De kosten voor deze trainingen kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Onze BuitenFit-programma’s zullen medio maart van start gaan onder begeleiding van onze fysiotherapeuten en beweegagoog. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!